Thursday, October 29, 2009

BaNyAkNyEr CitEr.....

salam....

ai sumer...wahhh...dah lamer nyer aku xupd8 blog..dari lpas raye ari2...namenyer raya sakan 2..hahahaha...arini aku rase cam xde keje sgt..bos aku pon cam xjengok aku pon...bukan en bahgia je aku tgk..baru blik jumper awek lar 2..cet, ampeh tol.. arini aku pagi2 dah gi keje..kalo x, kebelakanganni punch card aku asyik merah je..huhu...tp, bile aku da semangat nak gi keje.n terlampau xcited sgt bwak keter..aku LANGGAR kete orang.... terketar2 tgn aku td..sib bek org 2 baik... indian lady...haahah...kemek keter ye..takot tol aku...sib bek kete aku xde ape2..BAIKNYER PUTIH...yg lawaknyer..cmner leh effect kat wiper aku... ye swipe yg pling laju lak 2..hahahah..lawak jer... erm, skunk aku n hubby tgh cbuk dok angkut barang ckit2 nak pndahnie... ari ahad berakhirlah riwayat aku kat umah skunkni...da xlarat dah pinggang aku nak ngangkut..baru aku tau perasaan org yg berpindah randahni...(barang aku bnyk kot...) huhu... erm, biasala bila da pindah randahni...aku cbuk lar nak mendeco deco ni..x pk nak exam gamaknyer..buku aku ntah mane aku campak... ekekek... xpe, insyaallah, ari isnin ni, akanku mula mencari bukuku... huhu.... erm, wat maseni..mind aku asyik pk nak kmas umah..tp. xterkemas2...hahaha..ti, bile dh kemas, da cntik..aku pnggil kawan2 tok ousewaming k...huhu... bosan giler......nak watperni...dah abis blog org len aku belek.... penat..

1 comment:

Ilhamny.com said...

abis tu umah yg kat shah alam tu sewakan kerr..??

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0