Wednesday, June 16, 2010

KERJA OH KERJA...

Salam.. hai..hihi...erm,da seminggu gak xupd8 blog..last ari2 pon pasal bosan...ekeke..xbest langsung... ni nak citer..citer2 yg biase jelar kan..lastweek, irma n da gang gi visit site tok inspection pra cpc.. pestime irma sowang2 wakil cns gi wat inspection..ketaq lutut jugak lar kan..slalu ader gak otai2 yg teman.. tp, depa kate xper..ikut jer..cek cam biase..huhu..masalahnyer, saya xbiasa lar bos...kuikuikui...erm..mase nak gi 2 pon kompem xkompem jer...yelar, kiter ni xder lar penting sangat pon.. pendek kater, xberapa nak pndai..cmner nak bagi pndai dlm teknikal civil ni yer...? ish ish..risau ler... erm,mase ari nak gi 2, irma gi ngn bos irma... sadisnyer, daku sorang je pompuan.. huhu..malu la sayer..ekekek...so, kol 4 kami bertolak dari umah asrul n smpai umah MIL irma dlm kol 9.30...kire lojing larkan..wit xbnyak nak dok otel..so, gunakan kemudahan yg ader.heheheh.. 1st day 2, kami gi sek telok wang..erm, boleh tahan lar..pas2, pi sek. sakit, kat sebelah je..sek telok bayu..mmg layu tol lah...huhu.. pas2 kami, pi sek agama..mmgcun lah, wrkmnship ye mmg kemas..nmpak smooth je..besar tol pahala kontraktorni.. ader gambarnye, nanti2 lar kite tunjuk..heheh...yg pling penting nak tunjuk pic kat bwahni...mase kami pi inspectionni, kami disambut cam pengantin..siap ade meja makan beradap..kuikuikui..kambing panggang..dasyat giler.... agaknyer, pengetua dia berbesar rt sangat ngn KPM bagi sek yg cantik cam2..bukan kami yer..sila berterima kasih ngn arkitek yg design n buruh2 yg wat keje secara ikhlas..heheh...erm nak gi makan jap..ti ti, sambung lagi ngn story same atau yg lain..layankan aje pic ni...

1 comment:

SuriYati said...

mak aiii...daging panggang dik, sodap tu...hehe

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0