Monday, March 21, 2011

TQ 2 MY BFF

ASSALAM...
heheh...haaaacemmm.....eiii..berabuk blog ni...kuikui...lame da x jenguk cni...bnyak sebenarnye nak bercerita..tapi, mase mmg xmengizinkan...jap2..nak gitau..tilam anak ibu da siap..hehe..n3 arini saje nak menunjuk2..huhu...bukan nak tunjuk ape ye kengkawan...juz nak gitau..irmanye BFF AZRINOOR n HAFIZA SHAKIRA telah bersatu padu (ayat xhengat) untuk menyupport irma utk BREASTFEEDING....arap2, irma kuat semangat...mmg niat sebelom preggy lagi, if ade bby nanti nak bagi BF secara esklusif...wat pengetahuan sume..BFF irma INO ni, mmg BF secara esklusif utk bbynyer SYAFIQ...huh, sihat anak ko no...ALHAMDULILLAH...arap2 irma pon dapat join da grup...banyak kelebihan BF ni...disebabkan nak bagi semangat kat irma..BFF irma telah menghadiahkan irma barang2 kat bawah ni...TQVM kengkawanku...AKU SAYANG KORANG...hhahahah...p/s utk FIZA...FIZA cepatlar kawen..xsabor tgk ko plak...heheh...nak letak pic korang, xde copy plak kat opis ni..ti senang2 aku upload ye..heheh..skunk kite layan adiah2nyer...

p/s : sesaper yg baceni..tolong support my BFF blog...jadi follower mokcik spek ni yer..ye baru nak belajar berblog...TQ..






5 comments:

faiez said...

hihihi....moga akan berjaya dgn jayanya...ku jua menyupport mu!!!

irm@wadi said...

ekekek...uiks..kite tgk blog dia, dia pon tgk blog kiter..hehe..tq faiz..

Maz said...

tak sabar ni nk dpt anak buah,hihi...apetah lg org yg nk dpt cucu pertama tu yerrrr...
btw congrats...byk rezki baby,tu lum kuar lg klu dh kuar esok melimpah ruah la lg rezki irma kn,kn,kn?

mokcik spek said...

welcome la irma hai...
sebesar alam ko type link aku..
hikhik.. adiah x kasi lagi.. tpi dh tau dpt adiah ape.. hahaha. ble nk bgi kat ko ni??

cyeemass@gmail.com said...

bile due date irma...dh bersalin ke belum?hehe..ak sabar akak lak..hehe..akak pun nk bersalin 20 mei ni..huhu....

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0