Thursday, August 4, 2011

APE PLAN DI BULAN PUASA NIII...?

assalamualaikum...

selesai sudah satu paper..ade gi satu blom lepas..hahah...arini mmg xde semangat langsung...PUNCA..? aku dan en.ayah je yang tau..keciwaaa..penantian satu penyeksaan..hehe..poyos jek bunyinyer..erm..bulan puase ni banyak benda yg aku pk nak buat..sampai en.ayah penah kate..PULON...SEMUA BENDA ANG NAK BUAT..hahah..ayat spontan..tapi sumenyer tertangguh tangguh..adeh..bukan pe, sume benda yg aku nak wat..sumenyer kena beli barangnyer dulu..erm korang nak tau apenyer..jom tgk list ni... 
BULAN PUASA NI AKU PLAN NAK BUAT..

CUPCAKE YANG BOLEH DIMAKAN- tapi xde oven..so, aku tgh tunggu weekend ni nak gi beli oven + barang2 nak wat cupcake..sebenarnye baru nak mencube..kalo jadi ALHAMDULILLAH..kalo xjadi..diam2 sudah..hahahaha...

BAJU SKIRT BABY MILLI - dah lame aku plan nak jahit, tapi xterjahit2..nak bagi bby milli pkai waktu raye nanti..hehe..aku takot gak sebanrnye nak jahit, coz xpenah jahit baju, baju sndri pon anta kat orang..tapi nak try jugak,,kena beranikan diri...hihi..

hehe...2 item tu jelah yang aku nak buat...plan cam besar je kan..arap2 menjadilar kan...kalo dah tibe waktu rajin nanti, aku akan tunjukkan asilnyer..xkisah lar jadi ke x, sekurang2nyer aku mencuba...korang sume doa2kan lar ye...

korang leh suggestkan x, oven mane yg elok n ekonomi..hihi

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

dlm otak cuma terfikir oven yang mak - mak kita pakai dulu2 letak atas dapur gas tue jer.. hehehe

irm@wadi said...

huhu..itular..semalam mama irma ade promote dia punye oven..segan mau amik..kalo xsean, dah lamer ku rembat..hehe

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0