Friday, January 6, 2012

i am 27th now....tuanyeerrr...

alahaiii...bile banyak benda dah xingat..asyik salahkan c semut..terlebey makan semut..padahal kenalar sedar diri sikit yg awak tu dah tuaaa...hahahha... eh korang mesti xtau birthday aku bilekan..? hahah..yang ingat n terperasan kat facebook tu n korang sempat wish..time kasih bebanyak ye kerana mendoakan yg baik2 utk diri irma...hehhe..yg perasan tapi xwish tu..haa..lantak lar korang..aku pon xkisah..aku pon bukan ingat birthday korang pon..hihi..(ayat xde perasaan..)

sempena arijadi aku aritu..family irma dengan besar rt nyer nak celebrate kat umah irma...bukan irmanye bday je tau..satu family sekali..xcaye, korang tgk pic kat bawah ni nanti..bday bby milli je xclbrate..anak ibu xckup setahun lagi..hehe..xpe, nanti ibu wat utk milliya gak ye...kebetulan, MIL irma pon ade mase tu..meriah lah ckit suasana..hihi..irma xwat besar2an..juz makan ngn family n ajak BFF irma je..yg dtgnyer ino ngn fiza je..tq ye kengkawan...tq jugak coz bagi adiah2 yg xternilai tu..especially to my LUVLY HUBBY...sayang bangat same kamuuu...huhu...

mama wat steamboat..sodaaaappppp...sampai menghirup2 supnyer..SECRET RECIPE tau..hehe..som skunk jom layan pics2 ni..xbnyak amik gambor pon..huhu..

 hihi..1 kek utk 6 org...save bajet..wakakak...
 ni anak ibu yg kelaparan..cian..makan sekut je...
ni plak adiah dr en.ayah..tq sayangggg.....

2 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

happy belated besday dik

mokcik spek said...

cantek adiah ko, aku x bagi pape pun.. ko nak pe??

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0