Wednesday, January 13, 2010

PSsSsStTtT.....

salam..
huh, lame gak x jengok blog aku ni..ape tah lagi blog org len... facebook pon nak kat sebulan xbukak... ntahler..cam mlas je skunkni... dok asyik pk nak improvekan keje aku yg xberapa nak bagus ni... azam aku tahunni mmg nak improvekan cara keje aku... aku nak performance aku ok je sepanjang mase... susah sebenarnye nak bagi kepercayaan kat orgni... even aku da keje 3 tahun, tp aku xpenah involve ngn cnstrction...ape tah lagi ngn building... alhamdulillah..aku keje kat cni, baru aku dapat didik dri aku ngn dunia teknikal....maklumlar sebelumni jadi kuli jer.... huhu...aku wat je ape yg diarahkan..skunk ni pon same gak, still jadi kuli... huhu..tp,situasi kat KPM ni lain plak... sume kena bergerak sndri... kna pndai cri ilmu sndri... mulut kna rajin tanyer... biler da bnyak gi tgk project baru aku rase aku ni da pndai ckit... huhu... time kasih bos bos ku.. korang mmg pndai mengajar... hahah... aku suke.. aku arap, staff yg kontrak sume dpt sambung n diberi gaji yg sepatutnye...xder yg kena cut.. aku sedey...wuuua....sape nak ajar aku nnti...bru nak mesra2... aku bru dpt semangat tok tahunni... bekerja ngn lebih aktif and yakin ngn dri sndri...huhu,,poyo sekejap..
erm..luse aku nak gi oliday ngn fmily aku...merangkap honeymoon lar kot...hahah..ntah yg kali kebper ntah...penat aku...hikhikhik.... erm,fmily aku nak mai umah dulu..so, aku kna lar cntikkan umah aku 2.. pendek kate kna mengemas... n wat pengetahuan sume, dinding umah 2 dah ade 3 lapisan cat..dan petang ni akan disapu lapisan yg ke 4... huhu... dri kale oren ke kale putih, ke kale pink n kale ijau tok ptg ni...huhu.... arap2 jadi cam gambar umah kat atas 2...hihihi... kat cni, aku letak gmbar dinding yg terencat disebabkan cat yg xckup...ekeke..k, layanzzz..
kerusi meja makan yg aku jadikan side table...huhuhasil waktu aku gi kelas..
faux cake
decoupage yang aku praktik bile blik umah...munge 2 cam xsesuai jerk...
ruang yg x abih nak dicantikkan


















3 comments:

SuriYati said...

wah...dh cantik rumah adik ku...bila nk p jalan rumah nie...cantik hasil tangan tk sia2 p kelas ye...

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Diana said...

hai irma..nice sudut english you..simple jek..x crowded

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0