Sunday, December 26, 2010

KEK HARIJADIKU..


SALAM...

wah..saspen je tgk tajuk 2..nyampah tol...hahahha...bukan saspen tok korang ye..saspen tok diri sendri..nak kire ANGKAT BAKUL SENDIRI pon, btol gak..den KECIK RT sebenarnyer..nak ngadu ni...ekekek...sepertimana yg ditakdirkan...ari KHAMIS 23 DIS yg lalu kan, bday den.. tapi, i2ler..KEK nyer mane..xder org sponse pon..kate nak bagi adiah..kate nak blnja makan..tapi, KEMANA sume org2 disekeliling ku..ponat den amik cuti ari2..BOS pon tercari2 di manakah diriku...? huhu.. BEG ade kat opis..tapi TUANnyeer...? jeng jeng jeng...ha, lu pk lah sndri..ekekek.. erm..sedey jekan..dah tua2ni xde pon org nak clbr8 bday kite..wish je watper..wkaakkak...dolu2, bukan men lagi..pntang smpai je taikh 2..MAMA kompem wat party..kengkawan pon wat surprise..huh..naya je..ku ingat lagi..wat kat MCD..SURPRISE lar kan..classm8 wat kat MCD AMPANG POINT skali ngn my BFF (azrinoor)..hehe..kek punye besor..yelar, ade dlm 2kelas kot join da party..tapi, yg den bengangnyer..tau dak, den dapat ape..? dapat TISU TOILET bebbb...kuang asam tol..n my BFF plak, lagilar..dapat SERBUK KUNYIT..kotak punyelar besor depa balut...tapi, aku sgt2 lar HAVE FUN time2...even aku xdelar famous sgt mase 2..dahlar GEMOK...huh..malunye saye..( if aku terjumpe pic ni dlm album, akan diupd8kan...hehe).. erm..2 cite dolu2.. ni sejak dah tua..dah bekerja sndri.. xder sape pon nak wat party cam2..terasa cam diri sendri kena watkan..hahah.. sebenarnye, ader niat di rt nak wat doa selamat.. tapi, biaselar..kejadianku ditakdirkan di akhir tahun...so, mcm2 yg perlu disetelkan..ROADTAX, YURAN, HOLIDAY, BLIK KAMPUNG & blablabla...even MR HUBBY dpt bonus ujung taun pon, kena lar simpan..hahaha...tok mase depan anak2..(simpan ke..? ayat kompius...) huhu.. gipon..janji2 manis MR. HUBBY n adikku IRZUANDY AHMAD..terkubur begitu sahje..coz dua2 kena keje..even sabtu ngn ahad pon..wooo..masyuk 2 korang...xbagi aku adiah..siap korang..so, niatnye ditundakan pada bile2 mase yg sesuai nanti..agaknyer nak tunggu bby ni selamat dilahirkan..kang ngidam plak anak aku ni nak makan kek...hihi..ti, kite swoh TOK MAMA wat kek buah n AUNTY SU wat kek coklat...hahaha..nasibler kome... ishhh...pnjangnyer den membebel.. disebabkan xder sape nak sponser den kek even sebijik pon..den kat umah ni ha..pulun wat kek sendri...hahahah...tapi, arap maap lar ye..bukan kek tok dimakan..KEK BATU untuk dijual..so, sesape yg berminat boleh lar klik kat blog saye yang lagi satu ni... www.iriscottage.blogspot.com ,..LAYANNNZZZ.

1 comment:

D'Mazz Anggun said...

sebut psl kek batu ni teringat mase kt kuching baru2 ni ade umah org ni cantik pny letak kek n cupcakes atas meja tp nasib penah tgk kt blog irma so kak maz dh leh agkla kn? tp cian mak kak maz terliur tgk kek tu betul2 die ingat nk mkn...huhu.

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0