Thursday, July 23, 2009

MIss My WeDDiNg dAy...

salam... skunk musim kawen..kengkawan aku pon rmai gak kawen...bile citer pasal kawen..aku teringat time aku kawen dulu..huhu...time kat umah laki lar... hahah... pasal baju sanding kiter org...ekekekek.. time pilih baju n warna..kiterorg gi akhir bulan 12 cm2 kot... then, bile sampai je kat bridal 2..aku terkezut, coz sumenyer au... hahah... kiterorg mmg da dcide 4 trqoise theme... so, pe lagi cri lar... mmg bnyak.. tp, ade design baru.. (patung pakai) huhu.. xsiap jht labuci lagi.. mmg glamour lar.. tp, yg lawaknyer kat leher dia, ader ropol2 gitu..cam baju clown, kalo korang leh imaging lar... kelakar giler.. aku mmg brkenan baju 2, tapi aku rase cam labuh n xsesuai tok aku.. tp, aku nak gak..n aku swoh ye buang yg ropol2 tu.. yeorg ok jer... then, start measure body aku yg gmok ni..hahah..(gemok ke...?) pas2 blik lar... after 1 mnth.. my fiance (time 2 lar kan ) gi measure lagi sekali lagi, tp..ye gi sorang je... yg sedeynyer, baju yg aku nak2 yeorg cncel.... coz kate aku xsesuai pkai..coz aku pendek...wuuuuarghhh... tensennyer aku.. pas2, mther in law aku yg pilihkan baju, still same clr... tp, 1 day b4 nak sanding.. mama..head @ bridal2...swoh aku pkai naju yg aku suka2...wah, ye kate xpe..mama nak irma jd cam princess on dat day.. sukenyer aku...hahaha... n mmg ditakdirkan, baju 2 dijahit khas untuk aku... so, kat cni, aku letakkan pic2 yg berkenaan..


baju yg x jadi..comey gak sebenarnye...



tgh disiapkan...


at last...

2 comments:

SuriYati said...

ala sian nyer is..dh nk jd bob mali ker..ekkekeke

anisz said...

salam singgah... misi mendapatkan 100hits

54489-262-7F2EDAC9E347849676710007E794C3A0